Pàgines

dissabte, 6 de desembre del 2014

Identitat i territori: Tots som iguals, però alhora diferents


El passat dia 3 de desembre, la Marta Navarro i jo, la Maria Vergés, vam exposar el nostre treball d'Identitat i territori.

En aquest treball ens demanàven cercar una característica que tinguéssim en comú, que d’una manera o altra ens fes ser qui som, però parlant entre nosaltres ens vam adonar que no només són les coses que tenim en comú, sinó també els aspectes contraris, els que ens defineixen millor. Per aquest motiu vam voler que el nostre treball tractés sobre el fet de ser dues persones semblants, però úniques al mateix temps. 

L’objectiu del nostre treball d’Identitat i territori és fer reflexionar al públic, com a futurs i futures mestres, sobre la importància de tractar els infants com a ésser únics, diferents i especials que són. 

Per a nosaltres, l’educació es basa en formar futures persones adultes, futurs ciutadans, capaços de transmetre aquests valors i canviar la manera de veure el món. Per aquest motiu us convidem a mirar una mica més enllà, i tractar als infants individualment, sense deixar de tenir una visió global d’ells.

Sobretot cal respectar les seves personalitats. No els hem d’educar perquè facin el mateix que la resta; sinó que nosaltres com a mestres els hi oferirem el màxim dins de les seves capacitats i possibilitats, perquè puguin descobrir la seva identitat. 




Per acabar us deixo un petit prezi creat per nosaltres, en el qual es resumeixen les idees que considerem claus sobre el nostre treball.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada